Reparaties

Welke reparaties wij voor u uit kunnen voeren?

Kleine reparaties

Kleine reparaties aan uw voertuig zoals een lekke band, een uitlaat die lek is of een lampje vervangen zijn voor ons geen enkel probleem en wij verhelpen deze problemen daarom direct. U kunt hier op wachten in onze wacht ruimte met een lekkere kop koffie of thee.

Grote reparaties

Bij grotere reparaties zoals het vervangen van bijvoorbeeld de koppeling of koppakking moet het voertuig blijven en kunt u er niet op wachten. Wij doen er alles aan om deze zo snel als mogelijk profesioneel voor u te vervangen of te repareren. Bij ons is er ook een mogelijkheid om een leenauto of leenfiets tot uw beschikking te krijgen. Wel is hier een reservering voor nodig. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Onderhoud

Uw auto is een kostbaar bezit. Laat het dan ook tijdig onderhouden. Geen of slecht onderhoud aan uw voertuig brengt zeer dure reparaties met zich mee en niet te noemen de veiligheid die in het geding komt. Slechte remmen of remmen die niet goed functioneren zijn levens bedreigend voor u en uw medemens. Te weinig of te oude motor olie kan veel schade veroorzaken aan uw motorblok. Wij zijn merkonafhankelijk en doen zo wel kleine als grote onderhoudsbeurten van alle voertuigen en op dealer niveau.